tietoinen keho -koulutus

tietoinen keho -koulutus

Kurssit ja koulutukset aiheesta räätälöidään pituudeltaan ja sisällöltään tilaajan tarpeiden mukaan. Perusteellinen Tietoinen keho-koulutus koostuu kymmenestä kahden päivän kokonaisuudesta:

  1. Meditaatio
  2. Luonto
  3. Hengitys
  4. Rytmi
  5. Aistit
  6. Tunteet
  7. Elementit
  8. Harmoninen ääni
  9. Energia
  10. Tasapaino

Kurssiviikonloppujen aikana hiljennymme sisäisen viisautemme äärelle tanssin, joogan, kehotietoisuusharjoitusten ja mindfulness-harjoitusten avulla. Luonnossa tehtävät aistiharjoitukset ovat tärkeä osa kursseja aina kun se on kurssipaikan puolesta mahdollista.

Saamme kursseilla keinoja siihen, miten kuunnella kehomme viestejä ja miten rauhoittaa levottomina vaeltavat ajatuksemme. Lempeässä, hyväksyvässä tietoisen läsnäolon ilmapiirissä irrotamme meissä asuvan lapsen vapaaksi kokemaan, aistimaan, leikkimään, oppimaan ja jakamaan hyvän olon lähteestä, joka meissä kaikissa kukoistaa.

Yksittäiset kurssiviikonloput tai koko koulutus sopivat kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan. Kurssit antavat inspiraatiota ja konkreettisia välineitä siihen, miten vaalia rauhan, hyvän olon ja hyväksyvän, tietoisen läsnäolon siemeniä arkielämän haasteissa. Kurssit sopivat myös lisäkoulutukseksi mm. hoitoalan työntekijöille, opettajille, varhaiskasvattajille ja liikunta-alan ammattilaisille.


hiljainen viisas tila

Vanhan viisaan naisen sanoin, meissä jokaisessa on henkijärvi, sisäinen avaruus, hiljainen, viisas tila, joka laajenee kun sen äärelle pysähdytään olemaan.

Nykyään tuota tilaa voisi kutsua tietoiseksi läsnäoloksi tässä hetkessä, hyväksyvää tarkkaavuutta, joka saa meissä aikaan  rauhan, myötätunnon ja harmonian kokemuksia.